Køb, salg eller udlejning af erhvervsejendom

Køb, salg og udlejning af erhvervsejendom

Erhvervsraadgiver.dk har mere end 25 års erfaring som erhvervsmægler. Vi tilbyder en bred vifte af rådgivningsydelser til ejendomsejere og købere af erhvervsejendomme – og investeringsejendomme.

Vores ekspertise inden for ejendomsudvikling spænder vidt og vi har løst i en lang række opgaver. Lige fra optimering af små lejemål – til udvikling af problematiske ejendomme, som eksempelvis har oplevet længere perioder med tomgang. Målet for vores rådgivning er altid, at sikre end god økonomi for ejeren.

Vi tilbyder følgende rådgivning:

  • Ved køb af erhvervs- eller investeringsejendomme tilbyder vi rådgivning om handlen, dokumenterne samt juridisk rådgivning. Du får dermed det bedste fra 2 verdener – til en pris der er billigere end den typiske advokater!
  • Ved salg af erhvervs- eller investeringsejendommen tilbyder vi rådgivning om salget, udarbejder købsaftalen samt sørger for hele den efterfølgende korrespondance med køber, købers advokat eller rådgiver samt købers bank.
  • Ved udlejning af erhvervslejemål rådgiver vi om alle forhold. Vi udarbejder erhvervslejekontrakten og rådgiver om relevante forhold.
  • Ved leje af erhvervslejemål rådgiver vi om kontraktens indhold og vilkår.

Vi står naturligvis til rådighed undervejs, hvis der skulle være spørgsmål eller ting, der skal afklares.

Alle vores rådgivningsløsninger tilpasses til den aktuelle situation.

Udfyld kontaktformularen herunder og bliv kontaktet af erhvervsrådgiver.dk

Jeg er interesseret i

- Indenfor 3 timer i åbningstiden -