Projektudvikling – erhvervsejendomme

Projektudvikling af erhvervsejendomme

Erhvervsraadgiver.dk har gennem de sidste 10 år arbejdet med udvikling af bolig- og investeringsejendomme. Vi har deltaget i en lang række udviklingsprojekter.

Ejendomsejere

Vi rådgiver både grund- eller ejendomsejere, ejerforeninger eller andelsboligforeninger om mulighederne for projektudvikling. Vores udgangspunkt er, at der altid er udviklingsmuligheder i en ejendom. Derfor ser vi alle ejendomme som projektejendomme.
Ejendommens nuværende benyttelse har naturligvis betydning for de aktuelle muligheder. Men den rigtige udvikling kan i mange tilfælde tilføre ejendommen yderligere værdi. Vores tilgang til projektudvikling er kreativ og en stor del af vores arbejde består i, at ”tænke ud af boksen” og finde ny eller anden anvendelse af ejendommen og dens arealer.

Investor

Vi hjælper investorer med køb af mulige projektejendomme. Vi har kompetencerne til at gennemføre hele processen fra første møde med grund- eller ejendomsejer, rådgivere m.m. – til gennemførsel af lokal- og kommuneplan – udarbejdelse af kontrakter og aftaler – og til salg til investor. Vi har en forretningsmæssig tilgang til processen og kan i samarbejde med vores partnere føre en ejendom igennem en effektiv projektudvikling. Vi styrer hele den komplicerede proces med sikker hånd – fra bart jordstykke eller nedslidt erhvervsejendom – til spændende og færdig projekt.

Stor erfaring med projektudvikling

Projektudvikling af projektejendomme handler om at se muligheder og finde den rette balance mellem, købspris, byggeomkostninger og risiko. Vi foretager altid en realistisk beregning af rentabiliteten og sikre, at projektet kan hænge sammen økonomisk. Det er afgørende for os, at projektet gribes rigtigt an og at man fra starten har stor sikkerhed for, at resultatet bliver som ønsket.

Udfyld kontaktformularen herunder og bliv kontaktet af erhvervsrådgiver.dk

Jeg er interesseret i

- Indenfor 3 timer i åbningstiden -

Vi tilbyder

  • Skødeskrivning
  • Rådgivning erhvervsejendomme
  • Rådgivning boligejendomme
  • Rådgivning blandede ejendomme
  • Selv-salg – alle ejendomme