Udarbejdelse eller rådgivning om erhvervslejekontrakt

Rådgivning om erhvervslejekontrakter

Erhvervsraadgiver.dk har stor erfaring med erhvervslejekontrakter og udlejning af erhvervslejemål. Vi rådgiver om både små og store lejemål.

Formålet med en erhvervslejekontrakt er, at skabe klarhed om aftalerne for lejemålet; Hvad skal der betales, hvornår skal der betales, hvordan reguleres lejen, hvad må lejer og hvad må udlejer og meget mere. Erhvervsraadgiver.dk rådgiver både erhvervslejere samt udlejere af erhvervslejemål.

 

Er du i tvivl om indholdet eller vilkårene i din erhvervslejekontrakt – eller skal du have udarbejdet en ny erhvervslejekontrakt så kontakt os.

Udarbejdelse af erhvervslejekontrakt / fra Kr. 5.995,-

Skal du have udarbejdet en erhvervslejekontrakt så tag os med på råd. Vi indleder med en grundig drøftelse af ejendommen, hvilke vilkår du ønsker medtaget i lejekontrakten, størrelse af leje- og depositum samt en række andre vigtige forhold. Det skal understreges, at der ikke findes “standard lejekontrakter” til erhvervslejemål og at rigtig mange dele af lejekontrakten skal tilpasse de aktuelle forhold. Ved komplekse kontrakter må der påregnes et tillæg.

Har du brug for hjælp og rådgivning til forhandling af lejekontrakten kan dette tilkøbes.

Rådgivning om erhvervslejekontrakt / fra Kr. 5.995,-

Gennemgang og rådgivning om lejekontrakt. Vi gennemgår lejekontrakten og holder online- eller telefonmøde om kontraktens indhold og vilkår. Medregnet i prisen 1 times rådgivningsmøde. Er lejekontrakten omfattende og/eller kompleks må der påregnes et tillæg a 1.000 kr. pr. påbegyndt time.